Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Euroopan Suunta -kampanjan käynnistys

toukokuu 9 @ 10:00 am 10:30 am

Euroopan tulevaisuuskonferenssi on ainutlaatuinen ja ajankohtainen tilaisuus keskustella Euroopan haasteista ja tavoitteista. Mistä tahansa olet kotoisin ja mitä teetkin, konferenssi tarjoaa tilaisuuden pohtia, millaista tulevaisuutta haluat Euroopan unionille.

Osana Euroopan tulevaisuuskonferenssia Eurooppalainen Suomi järjestää vuoden 2021 aikana Euroopan Suunta -kampanjan, joka kutsuu suomalaiset pyöreän pöydän ääreen keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta. Käsittelemme vuoden aikana EU:n ulkopolitiikkaa, ympäristöä, arvoja, integraatiota, laajentumista, puolustus- ja turvallisuuspolitiikkaa, sosiaalista ulottuvuutta ja kaikkia niitä aiheita, jotka koskettavat EU-kansalaisia.

Kahdeksan Euroopan Suunta -keskusteluohjelman aikana pyydämme vieraiksi saapuvia päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita ja yhteiskunnallisia keskustelijoita vastaamaan verkkomedia Uuden Suomen lukijoiden ja kansalaisten kysymyksiin Euroopan suunnasta. Kutsumme suomalaiset ottamaan osaa keskusteluun ja kertomaan mielipiteensä siitä, miten rakennamme parempaa Eurooppaa.

Konferenssin on kevääseen 2022 mennessä määrä esittää johtopäätöksensä ja antaa ohjeita Euroopan tulevaisuutta varten.

Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen.

Eurooppalainen Suomi

Verkkotapahtuma